Spreekuur armoede met minister Schouten

Carola Schouten - CUB.jpegmaandag 07 maart 2022 23:35

ARMOEDE - Op zaterdag 12 maart komt de minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen Carola Schouten naar het wekelijks spreekuur van de ChristenUnie Breda. Deze zal doorgaan op het winkelcentrum Heksenwiel in de Haagse Beemden. Het spreekuur is open voor alle Bredanaars, maar zal dit keer ook specifiek inzoomen op het armoedebeleid (in Breda).

Onder de slogan ‘Samen recht doen’ is de ChristenUnie Breda de afgelopen maanden op pad geweest. Gezamenlijk als fractie met een spreekuur in verschillende Bredase wijken of met afvalprikkers in de hand. Daarnaast organiseerde de fractie thema avonden, om duidelijkheid te krijgen wat momenteel goed gaat in Breda, en wat nog beter kan. Hiervoor nodigde de fractie ook Bredase gastsprekers uit, die praktische ervaringen en realistische ideeën deelden voor toekomstig beleid.  

Één van die avonden ging over het armoedebeleid in Breda. Met input van verschillende Bredase vrijwilligersorganisaties die op schuldhulpverlening en stille armoede werken, kwamen er interessante punten naar voren. Die punten worden op zaterdag 12 maart aan de minister voor armoedebeleid overhandigd.

Wil jij ook met de minister in gesprek over het armoedebeleid? Heb jij ideeën hoe het beter kan? Of wil je laten weten wat zeker niét moet veranderen? Je bent welkom om je stem te laten horen op zaterdag 12 maart tussen 10:45 en 11:30 op het winkelcentrum Heksenwiel.

Voor meer informatie neem contact op met info@breda.christenunie.nl of houd de Facebook van de ChristenUnie Breda in de gaten!

« Terug

Reacties op 'Spreekuur armoede met minister Schouten'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.